De Tijdmeesters time management personal coachingDe Tijdmeesters time management personal coaching

Personal coaching

Doorbraakcreatie door diepgaand inzicht

 

 

Wat is de kracht van personal coaching?

Bij personal coaching sta jij centraal. Anders dan bij een training krijgen jouw vragen alle aandacht. Hierdoor kunnen de gesprekken heel persoonlijk worden en krijg je diepgaand inzicht in jezelf. Door de duur van de coaching en de regelmaat in de gesprekken is het mogelijk om hardnekkige patronen bij jezelf te herkennen en doorbraken te creëren.

Wanneer is personal coaching een goed idee?

Als je een uitdagende rol hebt en je werk/privé-balans wil verbeteren.
Als je een nieuwe functie hebt gekregen en het lastig is om de juiste balans te vinden.
Als je minder stress wil ervaren en je werk beter onder controle wil krijgen.
Als je niet zo lekker in je vel zit en je daar graag iets aan wil veranderen.
Als je last hebt van werkdruk of zelfs dreigt overwerkt te raken.

 

Voor wie is personal coaching geschikt?

Personal coaching is voor jou geschikt als je echt iets wil veranderen in je leven. Als je bereid bent om samen met een coach naar jezelf te kijken, daaruit conclusies te trekken en te experimenteren om nieuwe mogelijkheden te ontdekken.

fotografie www.lourenz.nl; fotograaf gouda
fotografie www.lourenz.nl; fotograaf gouda

Waar bestaat personal coaching uit?

Bij personal coaching krijg je acht gesprekken van 1,5 uur over een periode van 3 maanden. Het eerste gesprek is een intakegesprek, waarin je vraag en doelen voor de personal coaching worden verhelderd. Daarna volgen zes coaching sessies, waarin je persoonlijke thema’s aan de orde komen. Indien gewenst kan een deel van de gesprekken via telefoon of Skype plaatsvinden. De coaching wordt afgesloten met een evaluatiegesprek, waarin je tips krijgt voor de toekomst.

 

Wat kun je verwachten tijdens de personal coaching?

Je bespreekt werk gerelateerde en persoonlijke vraagstukken met je coach. Je leert wat voor jou belangrijk is bij het managen van je werk en je privé leven. Je leert jezelf beter kennen en je patronen en valkuilen herkennen, zodat je deze kan veranderen. Je krijgt tussentijdse opdrachten die je helpen om controle te krijgen over je tijd en die je helpen om ongewenste patronen te doorbreken.

 

Wat is de investering?

De investering voor personal coaching is afhankelijk van het duur van het coachingstraject. Per situatie wordt een offerte op maat gemaakt.

 

Welk resultaat mag je verwachten van personal coaching?

Door de personal coaching krijg je meer overzicht en controle over je leven, je werk en je eigen tijd. Je leert je tijd zo te plannen dat je prioriteiten aandacht geeft en je op een effectieve manier je doelen bereikt. Je kunt focussen op een taak als dit nodig is en kiest de juiste timing voor activiteiten. Je ervaart het belang van het evalueren van je tijdsbesteding en leert zelf je tijdsbesteding optimaliseren.

fotografie www.lourenz.nl; fotograaf gouda
De Tijdmeesters time management logo

Heb je interesse?

Bel 06-55720324 voor meer informatie of maak een afspraak voor een vrijblijvend en kosteloos kennismakingsgesprek.

 

Je kunt ook een mail sturen naar info@detijdmeesters.nl of het contactformulier gebruiken op deze website. Dan neemt de coach contact met je op.

 

Tijdens een kennismakingsgesprek kun je de coach leren kennen en kan je vragen bespreken. Aan het eind van dit gesprek krijg je advies over mogelijke vervolgstappen.