Over Eric

Persoonlijk en doelgericht

Werk/privé balans handhaven

Veel mensen hebben het heel druk op hun werk. Zo druk dat hun gezondheid, werkplezier en hun privéleven er onder lijden. Ik zie steeds meer mensen die moeite hebben om hun werk/privé balans te handhaven en daardoor niet lekker in hun vel zitten. Daar wil ik iets aan doen.

 

Time management verbeteren

Mijn naam is Eric Dautzenberg en ik ben met De Tijdmeesters gestart om mensen te helpen bij het verbeteren van hun time management. Ik werk met professionals die worstelen met het managen van hun werktijd en hun privétijd. Ik help hen meester te worden van hun tijd en zo gezond, gelukkig en succesvol te zijn.

De Tijdmeesters time management Eric DautzenbergDe Tijdmeesters time management Eric Dautzenberg
De Tijdmeesters time management Eric Dautzenberg

Brede ervaring

Mijn ervaring als trainer persoonlijke effectiviteit, personal coach, project manager en organisatie adviseur stelt mij in staat om time management problemen te doorgronden vanuit persoonlijk en organisatie perspectief. Daarnaast heb ik mij jarenlang verdiept in time management en persoonlijke effectiviteit, deels vanuit beroepsmatige interesse en deels uit persoonlijke nieuwsgierigheid.

 

Doeltreffende aanpak

Mijn aanpak is persoonlijk en doelgericht. In elk traject stel ik jou of je team centraal. Ik geloof dat als ik jou of je team goed leer kennen ik het beste van dienst kan zijn. Daarnaast vind ik het belangrijk om samen heldere doelen te bepalen voor een traject. Zo kan ik het traject doeltreffend begeleiden en een optimaal resultaat waarborgen.

 

Wil je meer weten over mijn achtergrond, bezoek dan mijn LinkedIn pagina.

personal coachingpersonal coaching
in-company trainingin-company training
team coachingteam coaching
time management projecttime management project