De Tijdmeesters time management team coachingDe Tijdmeesters time management team coaching

Team coaching

Samen werken aan effectief time management

 

 

Wat is de kracht van team coaching?

Bij team coaching staat jouw team en jullie gezamenlijke doelen centraal. De relevantie van team coaching en de toepasbaarheid van het geleerde is daardoor groot. Bij team coaching worden de teamleden geholpen elkaars kwaliteiten te gebruiken en feedback te geven over elkaars blinde vlekken. Doordat je team coaching met je directe collega’s doet kunnen verbeteringen echt beklijven.

Wanneer is team coaching een goed idee?

Als de ervaren werkdruk van een team groot is en het team interesse heeft om gezamenlijk hun time management te verbeteren om het werk beter onder controle te krijgen.

 

Voor wie is team coaching geschikt?

Voor teams die nieuwe ideeën willen krijgen voor het verbeteren van hun time management.
Voor teams van professionals die hun werk/privé-balans willen verbeteren.
Voor teams die minder stress willen ervaren en hun werk beter onder controle willen hebben.
Voor teams van professionals die meer gedaan willen krijgen in minder tijd.
Voor teams die een uitdagende werkbelasting hebben en die succesvol willen zijn.

De Tijdmeesters team coaching time management
fotografie www.lourenz.nl; fotograaf gouda

Waar bestaat team coaching uit?

Voorafgaand aan de team coaching is er een intake gesprek met de opdrachtgever of leidinggevende van het team om de doelen van de coaching te verhelderen. Op basis van het intake gesprek worden thema’s bepaald die aan de orde komen tijdens de coaching. De duur van de coachingssessies is afhankelijk van de omvang van het team. De frequentie en het aantal coachingssessies is afhankelijk van de uitgangssituatie en de doelstelling van de coaching.

 

Wat kun je verwachten tijdens team coaching?

Je bespreekt met je teamleden de time management vraagstukken in het team. Daarbij komen werk gerelateerde en persoonlijke vraagstukken van teamleden aan de orde. Je geeft en ontvangt feedback over time management uitdagingen. Je krijgt praktische tips en leert wat belangrijk is om je eigen tijd beter te managen met het oog op de gezamenlijke doelen van je team. Tussen de coachingssessies krijg je individuele en groepsopdrachten die helpen om meer controle te krijgen over je werk en je eigen tijd.

Wat is de investering?

De investering voor team coaching varieert afhankelijk van de duur van de coachingssessies en het aantal coachingssessies. Per situatie wordt een offerte op maat gemaakt.

 

Welk resultaat mag je verwachten van team coaching?

Als teamlid krijg je het werk gedaan in minder tijd. Je krijgt steun van je collega’s bij het op tijd gedaan krijgen van je werk. Directe collega’s geven feedback en krijgen begrip voor de uitdagingen die jij hebt op time management gebied. Je leert samen met je teamleden beter te plannen, effectiever samenwerken en aandacht te geven aan de gezamenlijke en individuele prioriteiten.

fotografie www.lourenz.nl; fotograaf gouda
De Tijdmeesters time management logo

Heb je interesse?

Bel 06-55720324 voor meer informatie of maak een afspraak voor een vrijblijvend en kosteloos kennismakingsgesprek.

 

Je kunt ook een mail sturen naar info@detijdmeesters.nl of het contactformulier gebruiken op deze website. Dan neemt de coach contact met je op.

 

Tijdens een kennismakingsgesprek kun je de coach leren kennen en kan je vragen bespreken. Aan het eind van dit gesprek krijg je advies over mogelijke vervolgstappen.