De Tijdmeesters time management in-company trainingDe Tijdmeesters time management in-company training

In-company training

Nieuwe mogelijkheden ontdekken

 

 

Wat is de kracht van de in-company training?

De in-company training is een snelle manier om nieuwe mogelijkheden te ontdekken voor het verbeteren van je time management. Je krijgt ideeën aangereikt die aansluiten bij jouw situatie, je team en je organisatie. Doordat je de training samen met collega’s volgt kun je ideeën van elkaar opdoen, inzichten met elkaar delen en elkaar stimuleren bij het toepassen van het geleerde.

Wanneer is de in-company training een goed idee?

Als er een team of groep mensen binnen een organisatie is die interesse heeft in het verbeteren van hun persoonlijk time management op het werk en in hun privé leven.

 

Voor wie is de in-company training geschikt?

Voor professionals die nieuwe ideeën willen krijgen voor het verbeteren van hun time management.
Voor managers en medewerkers die hun privé/werk-balans willen verbeteren.
Voor professionals die minder stress willen ervaren en hun werk beter onder controle willen hebben.
Voor managers en medewerkers die meer gedaan willen krijgen.
Voor professionals die een uitdagende rol hebben en die succesvol willen zijn in die rol.

fotografie www.lourenz.nl; fotograaf gouda
fotografie www.lourenz.nl; fotograaf gouda

Waar bestaat de in-company training uit?

Voorafgaand aan de workshop is er een intake gesprek met de opdrachtgever. In het intake gesprek worden de aanleiding voor en doelen van de training besproken. Op basis van het intake gesprek wordt een trainingsprogramma op maat gemaakt. De training kan qua tijdsduur variëren van een dagdeel (ochtend, middag of avond) tot twee dagen. Na de training vindt een evaluatie gesprek met de opdrachtgever plaats.

 

Wat kun je verwachten tijdens de in-company training?

Je krijgt een interactief programma over time management afgestemd op jouw team en jouw organisatie. Voorafgaand aan de training krijg je een voorbereidende opdracht. Tijdens de training wisselen interactieve uitleg, individuele oefeningen en groepsopdrachten elkaar af.

Wat is de investering?

De investering voor de in-company training varieert afhankelijk van de duur van de training en de omvang van de groep. Per situatie wordt een offerte op maat gemaakt.

 

Welk resultaat mag je verwachten van de in-company training?

De deelnemers krijgen inzichten over hoe hun persoonlijk time management verbeterd kan worden. Deze inzichten zullen met steun van collega’s toegepast gaan worden in de organisatie en in de privé situatie. Door de toepassing van deze ideeën zal men meer gevoel van controle krijgen over het werk en de eigen tijd. Hierdoor neemt het stressniveau af bij de deelnemers, men is minder vaak ziek en ze werken minder gehaast en met meer voldoening.

fotografie www.lourenz.nl; fotograaf gouda
De Tijdmeesters time management logo

Heb je interesse?

Bel 06-55720324 voor meer informatie of maak een afspraak voor een vrijblijvend en kosteloos kennismakingsgesprek.

 

Je kunt ook een mail sturen naar info@detijdmeesters.nl of het contactformulier gebruiken op deze website. Dan neemt de coach contact met je op.

 

Tijdens een kennismakingsgesprek kun je de coach leren kennen en kan je vragen bespreken. Aan het eind van dit gesprek krijg je advies over mogelijke vervolgstappen.