Persoonlijk time management

De basis van een gezond, gelukkig en succesvol leven

Persoonlijk time management is het organiseren van je leven en je werk op een effectieve en efficiënte manier met als doel gezond, gelukkig en succesvol zijn. De Tijdmeesters biedt training en coaching aan om jouw persoonlijk time management te verbeteren. Hoe balanceer jij tussen de eisen op je werk, de verplichtingen thuis en je eigen behoeften?

De Tijdmeesters voor persoonlijk time managementDe Tijdmeesters voor persoonlijk time management
fotografie www.lourenz.nl; fotograaf gouda

Tijd is heel waardevol

Tijd is heel waardevol in een mensenleven. Door de toenemende hectiek in onze maatschappij lijkt er steeds meer vraag naar onze tijd en is het steeds lastiger kiezen waar we deze aan besteden. Werk, gezin, vrienden, vrijwilligerswerk, vrije tijd en andere activiteiten concurreren om onze schaarse tijd.

Persoonlijke effectiviteit

Het verbeteren van je persoonlijk time management is heel waardevol. De Tijdmeesters helpt je persoonlijke effectiviteit te verbeteren. Je leert hoe je persoonlijke doelstellingen op het werk en in je privé leven kan bereiken op een prettige manier.

Time management vermindert stress

Uit diverse onderzoeken blijkt dat er een duidelijk verband is tussen time management en het welzijn van mensen. Het zorgvuldig bepalen waar je je tijd aan besteedt levert een groter gevoel van controle op. Dit vermindert de stress in je leven en je krijgt meer voldoening van je werk, omdat je minder hoeft te haasten. Goede redenen om met je persoonlijke time management aan de slag te gaan.

Persoonlijk time management verbeteren

De Tijdmeesters helpt persoonlijk time management te verbeteren via:

  1. Personal coaching; jouw persoonlijke time management vragen staan centraal en door coaching  is het mogelijk om hardnekkige patronen bij jezelf te herkennen en doorbraken te creëren.
    Lees meer….
  2. In-company training; een snelle manier om nieuwe mogelijkheden te ontdekken voor het verbeteren van je time management samen met een groep collega’s.
    Lees meer…
fotografie www.lourenz.nl; fotograaf gouda
personal coachingpersonal coaching
in-company trainingin-company training